daună medicală

PRIMUL MEU DOSAR DE DAUNĂ PE ASIGURAREA DE SĂNĂTATE PRIVATĂ

Precum scriam într-o altă postare pe blog, mi-am făcut mie însumi asigurare privată de sănătate. Am ales un pachet cu intervenții în ambulatoriu (fără spitalizare adică) nelimitate, spitalizare de 150 000 lei/an cu acoperire în UE+Turcia și prevenție de 1000 lei/an.Totul la vârsta mea cu puțin peste 2600 lei pe an. Între timp am avut prima mea daună medicală și am văzut din perspectiva unui asigurat cum se desfășoară procesul de decontare. Depun mărturie că funcționează, e ușor de folosit și e cu adevărat protector de buget. 

  1. Problema. Am constatat într-o bună dimineață că am o aluniță lezată. M-am programat rapid la o clinică renumită de dermatologie. Nefiind în rețeaua de decontare directă am făcut-o direct (fără ajutorul call-center-ului asigurătorului meu). La data și ora stabilită m-am prezentat și am făcut un control general al alunițelor. Medicul a constatat că erau 2 alunițe traumatizate, recomandarea fiind de excizie a amândurora. M-am programat. Costurile au fost 150 lei consultația și 1200 lei intervenția chirurgicală și examenul histopatologic
  2. Pentru recuperarea banilor pentru consultație am avizat dauna la asigurător. Am trimis pe email fișa de consultație, bonul fiscal, copia CI și o cerere de rambursare. Am primit confirmarea că totul e ok și în 10 zile suma mi-a fost plătită.
  3. Pentru intervenție am apelat la metoda ”Easy Pay” pe care asigurătorul meu o pune la dispoziție. Adică asigurătorul mi-a încărcat cu bani în avans cardul MasterCard, în vederea plății intervenției. Pentru asta am anunțat în Call Center-ul că urmează să am o intervenție în ambulatoriu, natura intervenției, data, clinica și costul. Mi-au cerut recomandarea medicală pentru intervenție și o factură proformă. Au verificat ei la clinică că cele declarate sunt corecte și au virat banii. Astfel, deși clinica mea nu este în rețeaua de decontare directă a asigurătorului, pentru mine a fost decontare directă. Pentru intervenție nu am dat niciun ban din buzunar.

Remediere daună medicală: EASY PEASY!!!

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider