asigurare medicală privată

SEZONUL ASIGURĂRILOR DE SĂNĂTATE

Iarna e prin excelență sezonul în care realizezi beneficiile unei asigurări private de sănătate. Asta nu înseamnă că în restul anului nu te poți îmbolnăvi. Doar că în sezonul rece probabilitatea este mai mare să suferi de o afecțiune. Avem răceli, viroze sau infecții respiratorii cu toate complicațiile ce decurg din asta. Accidentele care pot provoca contuzii, luxații sau fracturi sunt la rândul lor într-o incidență mult mai mare. Culmea, de foarte multe ori e mult mai ieftin să ai o asigurare medicală privată. Iar beneficiari pot oricare membrii ai familiei. Inclusiv copiii. 

Vă pot confirma că am încheiată o asigurare privată de sănătate. Grijile pe care le am sunt mult mai mici. #Asiguratrelaxat este un haștag pe care îl folosesc adeseori. Este unul întru totul adecvat. Tratamentul unei afecțiuni medicale se poate face în ambulatoriu (1) sau în spitalizare. Asigurarea privată de sănătate poate deconta una din cele două sau ambele. Accesul la cele mai bune condiții de investigație și tratament face diferența. 

Ambulatoriu decontează: Consultații, analize, investigații. Imagistică (radiografii, ecografii), imagistică avansată (CT, RMN). Microchirurgie. Majoritatea ramurilor medicale. Inclusiv cele cu incidență sporită iarna. Boli infecțioase, ortopedie și traumatologie. etc. Consultațiile date de specialiști de prim rang și profesori universitari. 

Spitalizarea decontează: Orice internare, inclusiv spitalizarea de zi. Cazarea și masa. Procedurile chirurgicale, terapia intensivă, recuperarea. Dispozitivele medicale utilizate în timpul procedurilor chirurgicale. Consumabilele medicale folosite în timpul spitalizării. Medicamentele folosite în timpul spitalizării. Etc.

O vorbă pe care o folosesc adesea este proverbul ”leneșul mai mult aleargă și zgârcitul păgubește”. Vă invit pe toți să îmi cereți o ofertă de asigurare medicală privată. Pentru a nu păgubi, firește. 

(1) Ambulatoriu este suma procedurilor medicale fără internare.

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider