rețea medicală

ASIGURARE SAU ABONAMENT MEDICAL? BENEFICIUL REȚELEI (3/3)

Am scris despre beneficiul Spitalizării și despre cel al Ambulatoriului. Un ultim, dar deloc neglijabil avantaj al asigurărilor private de sănătate este cel al acoperii rețelei. Astfel asiguratul beneficiază de acoperire medicală optimă indiferent de ce afecțiune are. Este clar că atunci când ne îmbolnăvim dorim să fim în observarea celor mai buni specialiști. Evident că nicio rețea privată medicală nu îi are la dispoziție pe toți  din toate specializările medicale. Și de asta este bine ca pacientul să aibă posibilitatea să aleagă unde vrea să fie consultat/investigat/tratat.

ASIGURAREA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE 

  • Programările se fac rapid, nu se amână, pacientul alege clinica și doctorul. Aici este unul din beneficiile tari pe care asigurarea le are față de abonament. Explicația e simplă: abonamentul presupune că rețeaua medicală a luat deja banii și are tot interesul să amâne. În cazul unei asigurări, aceeași rețea medicală va încasa sume noi pentru prestațiile medicale efectuate.
  • Majoritatea asigurărilor de sănătate private au o Rețea de decontare directă. În peste 1000 de unități private (Clinici și Spitale) asiguratul nu plătește nimic (1). Și în afara acestei rețele decontarea este de până la 100%. Evident că în cazul abonamentelor ești limitat la câteva clinici, câțiva medici, iar orice specialist sau profesor te-ar costa suplimentar. 
  • Acces nelimitat la prestații medicale. Atunci când te îmbolnăvești, protecția dată de asigurarea privată face să ai acces fără alte costuri la toată gama de prestații medicale: consultații, investigații, tratament, spitalizare, operații, etc.
  • Acces în orice clinică și spital din România. Sunt și asigurări care au acoperire internațională, adică te poți investiga/trata/recupera în străinătate.
  • Acces fără cost suplimentar la specialiști de prim rang și la profesori universitari.
  • Call center medical gratuit disponibil 24 / 7

Concluzionez: în momentul în care încheiem o asigurare privată de sănătate (pentru noi, cei dragi nouă sau pentru colegii de firmă) facem alegerea corectă. Putem beneficia de o rețea medicală extinsă, de spitalizare cu tot ce implică, de toate prestațiile medicale din ambulatoriu, de pachet de sarcină, de prevenție, de protecție la bolile grave. 

(1) Sunt asigurători care pun la dispoziție un card bancar pe care îl încarcă cu bani astfel încât asiguratul să aibă decontare directă în TOATE clinicile și spitalele din România.

Pentru orice detalii suplimentare și OFERTE nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider