Asigurare sănătate ambulatoriu

ASIGURARE SAU ABONAMENT MEDICAL? BENEFICIUL AMBULATORIULUI (2/3)

În articolul trecut am pus pe tapet beneficiile legate de spitalizare pe care o asigurare medicală le are comparativ cu un abonament medical. Acum voi trece în revistă câteva din avantajele de clienții de asigurare de sănătate privată beneficiază în ambulatoriu. Va fi o descriere succintă, dar clarificatoare.

AVANTAJELE ASIGURARE DE SĂNĂTATE PRIVATĂ ÎN AMBULATORIU

  • Programările pentru consultații / analize / intervenții se fac rapid, identic cu cazul plății din buzunar. Programările nu se amână iar clientul alege clinica și medicul. Este de notorietate că abonații medicali sunt programați cu întârziere în mod deliberat. E un mod prin care clinicile își optimizează costurile.Pe de altă parte, în cazul asigurării, pentru clinici avem de-a face cu un venit și nu o cheltuială.
  • Acces gratuit la toate categoriile de medici, inclusiv specialiști de prim rang și profesori universitari. În cazul abonamentelor accesul la personalul medical de top costă suplimentar. Principiul de bază al unei asigurări medicale este că se urmărește interesul asiguratului. Acesta are dreptul să accese cele mai bune soluții medicale pentru afecțiunile lui (cele mai bune clinici și spitale, medici, chirurgi, etc.)
  • Gratuit și nelimitat toată gama de investigații complexe: CT, RMN, endoscopii, etc. Acest beneficiu este foarte important. Un abonament medical, în cel mai bun caz, oferă acces limitat la acest tip de investigații. De multe ori este insuficient
  • Acces gratuit la toată gama de analize, markeri tumorali, pentru unele asigurări chiar și alergologia. 
  • Prin intermediul asigurării private de sănătate se obține acces gratuit pentru toată gama de proceduri și tratamente în ambulatoriu. Micro-chirurgia este inclusă. Evident că în cazul abonamentelor toate procedurile efectuate costă.

Concluzia e simplă: protecția în ambulatoriu conferită de o asigurare de sănătate privată este net superioară celei date de un abonament de sănătate. 

Pentru orice detalii suplimentare și OFERTE nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider